Friday, 20 September 2019

Cara untuk join program Jom Detox Jutawan

Assalamualaikum..



Selalu dengar kan perkataan detox? Viral kan sekarang ini. Shaklee pun ada program detox.

Pertama sekali kalian boleh rujuk : Jom Detox untuk memahami program Jom Detox Jutawan. Ianya bukanlah satu program diet seperti kebanyakan di luar sana. Ia program detox.

Apakah manfaat detox? Bagus sangat ke detox ni?

benefit detox


1) Hilang berat badan, yang ini memang ramai suka
2) Melegakan sembelit dan perut bloating (berangin orang Melayu kata )
3) Meningkatkan tenaga
4) Kurangkan craving yang tak berkhasiat
5) Kulit semakin cantik
6) Kurangkan stres
7) Menguatkan imun sistem badan
8) Tidur yang lebih berkualiti


 Kelebihan join program JOM DETOX JUTAWAN.

  • Program berjalan selama 17 hari
  • Dipantau oleh coach yang berkaliber ( setiap orang pasti ada coach )
  • Detox secara holistik dan selamat
  • Info kesihatan detox yang sangat padat
  • Senaman yang sangat mudah, buat di rumah pun boleh.
  • Menu detox yang seimbang ( menu endorsed by nutritionist dan doctor Shaklee )
  • Hanya 7 hari berjalannya detox. Nak buang toksin kan. Kena sabar sedikit.
  • Setiap orang pasti ada feedback positif 
  • Real proven success program Detox, real people. Dalam program ini, kalian pasti akan kenal ramai yang mendapat hasil mengagumkan selepas join Jom Detox Jutawan
Ini merupakan program detox Shaklee, yang mana Shaklee telah perkenalkan pada tahun 2016 lagi. Dan founder iJutawan iaitu Master Laila sendiri adalah success person dalam program ini. Hasil ilmu, pengalaman yang beliau dapat, beliau telah membuat penambahbaikan lagi dalam program Jom Detox Jutawan ini dan hasilnya sangatlah membanggakan.

Guys, saya nak share satu proven story yang saya sendiri pun terbeliak biji mata melihatnya.

Puan Elly Matin, sekarang berusia 29 tahun. Penghidap ekzema, bmi XL, dulu kulit wajahnya agak teruk ( kesian sangat tengok )

betul kan, bila dah kurus terus nampak muda.

Ternyata, selepas join program Jom Detox Jutawan, berubah 360 darjah. Ya, harapan selalu ada bagi mereka yang tidak pernah menyerah.


Amacam? Rasa goyah tak tengok Puan Elly.

ini pula Tuan Doktor yang join Jom Detox Jutawan

Tuan Doktor pun join program Jom Detox Jutawan ni.

Alhamdulillah setakat ini lebih 800 peserta, Jom Detox Jutawan telah bantu.

sekarang dah masuk Jom Detox Jutawan 16.0



Jadi, kalau nak join Jom Detox Jutawan ini caranya :

1 ) Register sebagai ahli Shaklee.
2 ) Boleh pilih set RM499 atau RM899.
3) Isi details seperti nama, nombor IC, alamat untuk tujuan pendaftaran Shaklee dan Jom Detox.
4) Coach akan masukkan nombor fon anda dalam group Detox.

pilihan set mengikut bajet anda

Atau, hubungi saya sekiranya ingin bertanyakan lebih details 0137131476

Semoga entry ini membantu mereka yang mencari program detox yang selamat dan holistik dan insyaAllah bakal bantu anda untuk capai berat badan ideal dan lebih sihat.


Salam sayang,

saya yang join detox Jutawan 14.0 sekarang bawah 46kg


Nurul fatin adiana
0137131476
SID 1123860
Pengedar Shaklee Putrajaya
Your Business Partner






No comments:

Post a Comment

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger