Wednesday, 18 September 2019

5 Success Story Jom Detox Jutawan

Jom Detox Jutawan


Hello semua. So saya nak share lah kejayaan Jom Detox Jutawan yang sedang hangat diperkatakan sekarang. Anyway, korang boleh rujuk link ini untuk tahu apakah makna Detox. Mungkin ada yang kata ala detox biasa je ni, balik balik cuci usus.

JOM DETOX JUTAWAN

Korang, ini program Detox Shaklee. Sebenarnya saya dah join detox siri 14.0 , banyak gila ilmu saya dapat. Bila kita join, kita rasa bagaimana Detox Shaklee ini bertepatan dengan saranan Shaklee iaitu :

1) Makan makanan yang seimbang
2) Exercise regularly
3)Supplement wisely

Kena join baru tahu kan.


1) Seluar kena ikat getah disebabkan longgar sangat

cerita Azura Yusop

Kak Zura ini saya dah kenal dalam 4 tahun, Alhamdulillah hasil berdetox sesi lepas, Kak Zura berjaya hamil setelah 7 tahun menunggu. Lahirlah si comel Mikhail. Kak Zura ibu menyusu dan seorang cikgu di Pahang. Macam biasa lah cikgu tak pernah tak sibuk. Sampai lepas bersalin Kak Zura masih tak berjaya turunkan badan. Alhamdulillah, Mikhail masuk 6 bulan Kak Zura sertai Jom Detox Jutawan.

Pagi tadi Kak Zura call saya, dia cakap bestnya jadi orang kurus. Kak Zura ada event penutupan bulan kemerdekaan dan bertemakan songket. Merata dia mencari akhirnya terjumpa yang murah dan saiz muat cocok dengannya. Tempat lain katanya mahal.

Minggu lepas Kak Zura update status seluar dia terpaksa kena ikat dengan getah nasi lemak gara gara Jom Detox. Jika korang join Jom Detox Jutawan, pasti dapat berkenalan dengan Kak Zura.

Ibu menyusu pun boleh join Jom Detox. InsyaAllah satu program detox yang berkesan dan efektif.



2) Hampir disangka mengandung padahal masih bujang


cerita Munira Ramli


Kisah seram ini dikongsi oleh Munira Ramli. Apa perasaan korang jika ditegur

''Along, kurus mu lening, comel gila lepas mu bersalin. Anak mu berapa bulan dah?''

Terkejut tuan empunya badan, sedangkan dia belum lagi berkahwin, masih bujang.

''Along tak kahwin lagi, mana mana nak beranak?''

''Lah, ingat nikah doh, nampak perut mu besar sebelum ni''

Agak agak korang bila ditegur begitu mesti alahai malunya.

Terdetik di hatinya gemuk sangat ke aku dulu sampai orang tegur begitu.

Memang sejak 2013 lagi, perut along makin membesar. Period pun tak normal, 5 tahun tak dapat period. Dengan nafsu makan ibarat membela, tambah lagi suka benda manis, fast food dan macam macam lah.

Selama ni Along Munira telan sahja bila orang tegur dirinya gemuk. ( Belum dapat hidayah )

Finally berjumpa dengan program Jom Detox, Along Munira berjaya menurunkan beratnya hampir 15kg. Tiada lagi lemak lemak tersembur kelihatan. Kalau kalian pernah rasa begitu sama macam Along Munira, itu tanda kalian perlu join Jom Detox Jutawan.

3) Dalam masa 8 bulan, Kak Anah berjaya buang lebih 21 kilo jauh jauh

cerita Raihanah

Saya kenal Kak Anah semasa join program Fly Shaklee tahun 2016. Dan saya pernah ambil kelas blog SEO  personal coaching dengan Kak Anah. Memang diakui Kak Anah memang chubby orangnya. Sampaikan orang gelar Kak Anah ''ayam katik daging''.hehe. Sebab Kak Anah ini berbadan besar dan pendek. ( Maaf ye Kak Anah ). Senang kata, memang kategori obes sebab BMI tak seimbang langsung.

Kak Anah cerita dia pernah join program Detox Shaklee semasa mula mula Shaklee kenalkan tahun 2016. Result hampa cuma ada penurunan tapi statik 66kg. Dan rebound. Akhirnya Master Laila approach Kak Anah join sekali lagi detox. Detox Jutawan by Master laila memang banyak penambahbaikan. Seminggu detox Kak Anah hilang 3 kg. 3 minggu selepasnya turun lagi 3 kg, untuk bulan pertama Kak Anah kembali detox, hilang 6kg.

Januari 2019 Kak Anah berjaya dapatkan semula berat tahun 2016. Risaujuga katanya bimbang statik lagi. Sangkaannya meleset, sekarang Kak Anah telah capai 54kg. Gembira tak terkata. Nak cari baju XS, S senang,banyak pilihan yang lawa lawa.

Sekarang Kak Anah memasuki umur 40an, Dapat merasai semula kurus umur begini. Jika kalian ada yang berumur 40 tahun ke atas, jom sertai program Detox Jutawan.


4) Inchloss 22.5 inci, paha tidak lagi bergesel

cerita Nurul Ashikin

Nurul Ashikin lebih disapa mesra dengan nama Ekin, berusia 29 tahun. Sudah mendirikan rumah tangga cuma belum sampai rezeki dia menimang cahaya mata.

Dulu Ekin bekerja sebagai Human Resources Foreign Worler dan banyak berurusan dengan imigresen. Katanya minta pembantu tak dapat, bertimbun timbun kerja yang dia kena pikul. Sampaikan kulit wajah tak terjaga, makan tak menentu, sekali makan kalah hantu Kak Limah. Berpinggan pinggan.haha

Dengan selulit di perut, paha bergesel ketika berjalan, cukup merimaskan.

Balik lewat, stress dan akhirnya dia berkenalan dengan Shaklee. Rasa shaklee effect dan akhirnya meletakkan jawatan, sekarang bergelar Domestic Engineer. (Surirumah).

Tertarik dengan result power peserta Jom Detox Jutawan, Ekin beranikan diri untuk mendaftarkan diri. Bila kita nekad nak sihat, segala tabiat buruk(pemakanan, lifestyle) kita tinggalkan.

Dan sekarang Ekin antara peserta yang mengalami inchloss tertinggi 22.5. Hasil dorongan Master Nur Zahirah dan dia bergelar salah seorang coach dalam Jom Detox Jutawan.

Badan makin kurus, inchloss banyak dan kulit makin berseri. That's the beauty of Jom Detox Jutawan.


5) Kulit Cik Put makin cerah dan cantik

cerita Cik Put

Dalam masa 2 minggu program Jom Detox, Cik Put berjaya turun 4kg dan hilang 14 inch.

Lemak babat di perut makin kempis, kulit makin bersih dan cerah sebab detox Shaklee ini akan buang segala toksin yang tidak diperlukan oleh badan.

Tempoh hari dia ke Kedah menghadiri kenduri, katanya best join program Jom Detox Jutawan, walaupun terpaksa makan apa yang dihidangkan oleh tuan rumah, berat dia mantain okay

Baru ini 1/9/19 dia pakai semula baju kurung biru dalam gambar, siap kain pun asyik melorot ke bawah. Sebelum ni ketat sangat.

Saranan Cik Put yang muda belia ni, jagalah kesihatan. Muda muda kena jaga. Bila dah obes, baru timbul rasa menyesal. Korang, jom Detox Jutawan mempunyai coach coach yang berpengalaman, mereka akan support kita habis habisan.

Pernah dengar pepatah rekaan netizen

"Diet ibarat pelayaran, akhirnya pasti ke laut"

InsyaAllah dengan program ini kalian tidak akan keseorangan. Ramai yang bersedia membantu. Malah program Jom Detox Jutawan bukan program diet ye. Ianya program detox.



Boleh pilih yang mana ikut kesesuaian bajet dan kesihatan. Pelaburan ini pastinya berbaloi-baloi.
pilihan untuk Set Detox Jutawan

Pengambilan baru kini dibuka! Hurry up.

Moga posting kali ini bermanfaat untuk mereka yang tercari jalan untuk kurus dan hidup lebih sihat.
pengambilan baru dibuka!



Salam sayang,


Nurul fatin adiana
0137131476
Pengedar Shaklee Putrajaya
Your Business Partner

4 comments:

  1. Best bestnya perubahan diorang semua ni. Dengan program yang tepat, mesti hasil dia pun hebat!

    ReplyDelete
  2. Saya pun pernah join. Baru predetox dah kena stop sebab pregnant. Tapi husband continue dan memang terbaik result dia:)

    ReplyDelete
  3. syoknya tengok perubahan semua

    ReplyDelete

♥ Copyright © Nurul Fatin Adiana | All Rights Reserved | Design by JassmineRosse | Powered by Blogger